0+

BioGaia Protectis kapi

BioGaia Protectis kapi  jesu dodatak ishrani i predstavljaju jednostavan, bezbedan i delotvoran način da se održi adekvatna koncentracija bakterija u crevnoj flori beba. Kako mogu da se daju kašikom ili da se dodaju u hranu ili piće – kapi su savršene za bebe i malu decu ili za one osobe koje ne mogu da uzimaju tablete. Samo pet kapi jedanput dnevno obezbeđuje preporučenu dozu od 100 miliona živih aktivnih bakterija Limosilactobacillus (Lactobacillus) reuteri Protectis koja obnavilja mikrofloru digestivnog trakta. Dostupno u pakovanju od 5 ml.

Glavne odlike

  • Obnavljaju crevnu floru kod beba
  • 100% bezbedne za bebe od prvog dana rođenja
  • Pogodne za korišćenje tokom dužeg vremenskog perioda
  • Prirodno poreklo – Limosilactobacillus (Lactobacillus) reuteri Protectis se dobija iz majčinog mleka
  • Jednostavne za upotrebu – samo pet kapi dnevno bez obzira na uzrast
  • Otporne na najčešće antibiotike, efikasna kolonizacija tokom terapije antibioticima
  • Bez ukusa
  • Bez šećera i laktoze, a nivo glutena je ispod granične vrednosti za proizvode bez glutena u Evropskoj uniji

Suncokretovo ulje, trigliceridi masnih kiselina srednjeg lanca, kultura bakterija Limosilactobacillus (Lactobacillus) reuteri DSM 17938 (ProtectisTM).

Pet kapi jedanput dnevno. Dobro protresite pre upotrebe (10 sekundi). Da biste sipali kapi, nagnite vrh bočice pod uglom od 45 stepeni dok se polako ne formiraju kapi. Kapi mogu da se sipaju na kašiku ili da se dodaju u mleko, vodu ili bilo koji drugi odgovarajući napitak ili hranu. Kapi neće promeniti ukus napitka ili hrane. Nemojte da dodajete kapi u vruće napitke ili hranu i nemojte da ih direktno sipate iz bočice u usta, jer to može da ošteti žive kulture bakterije.

Kapi čuvajte na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi (do 25 °C). Bočica neka bude zatvorena i povedite računa da poklopac bude čvrsto zategnut. Jednom kad se bočica otvori, kapi treba da se upotrebe u roku od tri meseca. Držite dalje od domašaja dece.

Pre upotrebe proizvoda posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom. Preporučena dnevna doza ne sme se prekoračiti. Dijetetski suplement nije zamena za raznovrsnu ishranu.