0+

BioGaia Protectis kapi sa vitaminom D3

BioGaia Protectis kapi za bebe sa vitaminom D3 su dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju patentirane bakterije mlečne kiseline Limosilactobacillus (Lactobacillus) reuteri Protectis (DSM 17938) i vitamina D3 u suncokretovom ulju. Bakterija Limosilactobacillus (Lactobacillus) reuteri Protectis je ispitana u više od 140 kliničkih ispitivanja, gde se pokazalo da je bezbedna za bebe i decu. Vitamin D3 je izuzetno značajan za rast i razvoj kostiju kod odojčadi i male dece. Takođe, ima ulogu u jačanju imuniteta što je potvrđeno od strane Evropskog organa za bezbednost hrane EFSA (European Food Safety Authority) i odobreno od strane Evropske komisije. Dostupno u pakovanju od 5ml.

Glavne odlike

  • Obnavljaju crevnu floru kod beba
  • 100% bezbedne za bebe od prvog dana
  • Vitamin D podržava imuni sistem i razvoj kostiju
  • Pogodne za korišćenje tokom dužeg vremenskog perioda
  • Jednostavne za upotrebu – samo pet kapi dnevno bez obzira na uzrast
  • Bez šećera i laktoze, a nivo glutena je ispod granične vrednosti za proizvode bez glutena u Evropskoj uniji

Suncokretovo ulje, trigliceridi masnih kiselina srednjeg lanca (kaprilna i kaprinska), kultura bakterija Limosilactobacillus (Lactobacillus) reuteri, holekalciferol (vitamin D3).

Jedanput dnevno 5 kapi. sadrži preporučenu dnevnu dozu, Jedna doza sadrži minimum 100 miliona živih bakterija Limosilactobacillus (Lactobacillus) reuteri Protectis i 10 µg vitamina D3.

Dobro protresite pre upotrebe (10 sekundi). Da biste sipali kapi, nagnite vrh bočice pod uglom od 45 stepeni dok se polako ne formiraju kapi. Kapi mogu da se sipaju na kašiku ili da se dodaju u mleko, vodu ili bilo koji drugi odgovarajući napitak ili hranu. Kapi neće promeniti ukus napitka ili hrane. Nemojte da dodajete kapi u vruće napitke ili hranu i nemojte da ih direktno sipate iz bočice u usta, pošto to može da ošteti žive kulture bakterije.

Kapi čuvajte na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi (do 25 °C). Bočica neka bude zatvorena i povedite računa da poklopac bude čvrsto zategnut. Jednom kad se bočica otvori, kapi treba da se upotrebe u roku od tri meseca. Držite dalje od domašaja dece.

Pre upotrebe proizvoda posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom. Preporučena dnevna doza ne sme se prekoračiti. Dijetetski suplement nije zamena za raznovrsnu ishranu.