O kompaniji BioGaia

BioGaia je inovativna kompanija koja se bavi unapređenjem zdravlja i svetski je lider u oblasti proizvodnje probiotika. Kompanija trenutno ima 124 zaposlenih u svojim kancelarijama u Švedskoj, SAD i Japanu.

Kompanija BioGaia osnovana je 1990. godine i koristi svoje bogato iskustvo za razvijanje, marketing i prodaju probiotskih proizvoda, a širom sveta poseduje široku mrežu nezavisnih istraživača i stručnjaka, specijalista za proizvodnju i partnera za distribuciju proizvoda. Pedijatri i drugi zdravstveni radnici u više od 100 zemalja preporučuju svojim pacijentima BioGaia proizvode.

Svi BioGaia proizvodi sadrže Limosilactobacillus (Lactobacillus) reuteri, vrstu probiotskih bakterija koja pomaže da se održi zdrava ravnoteža u mikroflori creva. Kao jedna od retkih bakterija koja je od samog početka koevoluirala sa ljudima, Limosilactobacillus (Lactobacillus)  reuteri može da preživi i prirodnim putem napravi svoju koloniju u ljudskom organizmu. Misija kompanije BioGaia jeste da uspešno doprinese unapređenju zdravlja i dobrobiti ljudi sa digestivnim zdravstvenim problemima ili problemima zbog bolesti usta i zuba pomoću klinički dokazanih probiotičkih proizvoda jednostavnih za upotrebu.. Za više informacija posetite veb-sajt www.biogaia.com .

O kompaniji Ewopharma

Ewopharma je inovativni poslovni partner za marketing lekova i proizvoda za unapređenje zdravlja u Švajcarskoj, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Kompanija aktivno posluje u ovom regionu više od 60 godina. Tokom vremena kompanija Ewopharma je izuzetno dobro upoznala ova tržišta i stekla veliki ugled na njima. Ewopharma zastupa regionalne i međunarodne farmaceutske partnere kao njihov ekskluzivni nosilac dozvole i distributer i pokriva sve aspekte pristupa tržištu i komercijalizaciji lekova i proizvoda za unapređenje zdravlja. Kompanija ima više od 320 zaposlenih u više od 15 zemalja. Za više informacija molimo vas da posetite veb-sajt www.ewopharma.com.

Ewopharma AG

Vordergasse 43

8200 Schaffhausen

Tel:+41 (0)52 633 09 99

info@ewopharma.com

Kontakt

Ostavite nam poruku
*obavezno polje