3+

BioGaia Protectis tablete za žvakanje - ukus limuna

BioGaia Protectis Tablete za žvakanje sa ukusom limuna jesu dodatak ishrani koji sadrži bakteriju Lactobacillus reuteri Protectis - idealno rešenje za očuvanje zdravlja digestivnog sistema . Tablete obezbeđuju bezbedan, jednostavan i prikladan način da se održi odgovarajući broj bakterija u digestivnom traktu. Samo jedna tableta dnevno obezbeđuje preporučenu dozu od 100 miliona živih bakterija Lactobacillus reuteri Protectis. Uz svoja izuzetna svojstva, dokumentovana u nekoliko oblasti, Lactobacillus reuteri Protectis bakterija se smatra bakterijom mlečne kiseline visokog kvaliteta. Kliničkim ispitivanjima je dokazano da je bakterija bezbedna za decu i odrasle. Dostupno u pakovanju od 10 tableta.

Glavne odlike

  • Prirodno poreklo – Lactobacillus reuteri je prvo otkrivena i izolovana iz majčinog mleka
  • Naučno potkrepljeno i klinički potvrđeno da obnavljaju crevnu floru
  • Otporne na najčešće antibiotike, efikasna kolonizacija tokom terapije antibioticima
  • Otporne na želudačnu kiselinu, nije neophodna kapsula za zaštitu od želudačne kiseline i žučnih soli
  • 100% bezbedne za decu i  odrasle
  • Jednostavne za upotrebu – mogu da se uzimaju bilo gde i u bilo koje vreme
  • Prijatan ukus limuna, bez šećera
  • Nema tragova proteina iz mleka ili laktoze, a nivo glutena je ispod granične vrednosti za proizvode bez glutena u Evropskoj uniji

Lactobacillus reuteri DSM 17938, sredstvo za povećanje zapremine: izomalt, zaslađivač: ksilitol, palmino ulje, sredstvo protiv zgrudnjavanja: kalcijum-stearat, aroma limuna-limete, limunska kiselina.

Jedna tableta sadrži minimum 100 miliona živih bakterija L. reuteri Protectis. Neto težina jedne tablete je 450 mg.

Odrasli i deca starija od tri godine treba da uzimaju 1–2 tablete za žvakanje dnevno. Tablete mogu da se žvaću, progutaju ili ostave da se istope u ustima. Tablete mogu redovno da se uzimaju ili povremeno, npr. tokom terapije antibioticima.

Čuvajte na suvom mestu i na sobnoj temperaturi (do 25 °C). Držite dalje od domašaja dece.

Proizvod nije namenjen deci ispod 3 godine, kao i osobama preosetjivim na bilo koji sastojak proizvoda. Preporučena dnevna doza ne sme se prekoračiti. Dijetetski suplement nije zamena raznovrsnu ishranu. Prekomerna upotreba može izazvati laksativni efekat.

Biogaia.rs koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Pročitajte više.
OK